Krones Abba

Abba er barnebarn af Tadonna. Allerede som føl var Abba stor, men trods sin størrelse meget harmonisk og særdeles velgående. Hun har et rigtig godt temperament og er nem at have med at gøre, dog har hun tænding ;-)


Den hoppestamme som ligger bag Abba er utrolig avlsstærk, der er flere elitehopper og hingste udtaget og godkendt i Herning, bl.a. Skovens Rafael som blev kåret i 2007 og solgt for 1,2 millioner på auktionen.


Faderen Londonderry er klart den bedste søn af fuldblodshingsten Lauries Crusador xx, og er meget brugt som avlshingst i Tyskland. Han kan ses under punktet Hingste, Hingstevalg 2005.


Abba blev udtaget til eliteskue 2008 og fremvist på bedste vis af Kristian Olesen fra stutteri Møgelholt. Da hun blev udtaget fik hun beskrivelsen "Udtryksfuld og storrammet, af særdeles god type. Lemmerne passe føre og tørre, lidt rette for, men velformede hove. Rummelig, smidig og taktfast i bevægelsen". Hun fik karaktererne 887 888 8. Hun fik desværre ikke vist sig optimalt på Vilhelmsborg, og gik ikke videre til finalen.


Abba er 1,76 i stang.

 

NY VIDEO MARTS 2013, SE HER http://www.youtube.com/watch?v=grsIJcQJSs0

 

 

 


Se video af Abba på


Som 3-års kåret i RDS med 8 i kapacitet og 8,5 i ridelighed


Som 4-års kvalificeret til mellemrunden i 4-års championatet


Som 4-års bestået egnethedstest


Som 5-års påbegyndt stævner, LA-klasserne på distriksniveau


Som 6-års klar til de højere LA-klasser, fik dog problemer med en tand og fik kun gået et enkelt stævne, som dog også gik rigtig godt.

 

Nu som 7-års har hun netop debuteret i MB med en sejr som resultat, 65,38 % og en flot rød roset med hjem.

 

 

Solgt til dressurrytter på sjælland maj 2013

 

Til forside
Kontakt Stutteri Krone
Print
Sideoversigt
Facebook
 
Stutteri Krone • Sølehøjvej 2 • 8370 Hadsten  • Mob.: 21 22 22 99