Krones Caspian

16. april 2008 kl. 22.45 folede Tadonna og fik et smukt hingsteføl efter Blue Hors Rush Hour. Brun, 2 bagsokker, en stjerne og en stor snip, og så virkelig stor og smuk! Vi er meget tilfredse med ham.


Grundet sit køn skal han sælges på et tidspunkt.


Han har en rigtig god skridt, taktfast og helt uden tendes til pas eller anden slinger i valsen. Traven er elastisk og rigtig god ligesom sin mors, og så har han en fantastisk balance og op ad bakke facon i galoppen.


Caspian kan være et muligt hingsteemne, og det er første gang vi her på stedet har et hingsteføl af denne kvalitet.


Da han var to måneder gammel fik han en såleknusning på venstre forhov, og da dette jo er en periode med stor vækst blev senerne i venstre forben hurtigt stramme fordi han aflastede benet. Vi satte meget hurtigt ind med korrekt beskæring og limsko, samt smertestillende. Efter 5-6 ugers kamp måtte vi ty til at få ham opereret, og dyrlægen skar så støttebåndet til bøjesenen over. Han kom straks ned og stå normalt, og fik limsko på med det samme. De næste 4 måneder har smeden været her hyppigt, og efter et par måender med limsko fik han små tåsko på. I en alder af 6 måneder står han fuldstændigt normalt, og vi er meget lettede over at han ikke får mén af episoden.


Han udvikler sig meget positivt, vi mangler en rigtig god video af ham, men HER er en lille video fra folden. Og HER er endnu en hvor han viser lidt trav.


Caspian er solgt til Charlotte Schou.


2015: Krones Caspian er nu B-hest i dressur :-)

 

Til forside
Kontakt Stutteri Krone
Print
Sideoversigt
Facebook
 
Stutteri Krone • Sølehøjvej 2 • 8370 Hadsten  • Mob.: 21 22 22 99