Hingstevalg 2007

Blue Hors Rush Hour, DVH 917, brun, f. 2002, 170 cm.

 

 

 

Rubin Royal

 

 

Rohdiamant

 

Rubinstein I Rosenkavalier
Elektra V Inshallah AA

 

Rumirell

 

Grundstien II Graphit
Ruling Action Akzent II

 

 

Tes-mira

 

Strohmann xx

 

Manado XX

Captains GIG XX

Stroka XX Aramis XX

 

Taiga

 

Tin Rocco Tin Rod XX
Maike Endspurt XX

 

Rush Hour blev kåret ved kåringen i Herning i 2005, men var på daværende tidspunkt i vækst, så han blev først afprøvet da han blev fire. Ved 30-dages testen i Schliekau i marts 2006 blev han så nummer 2 ud af 27 hingste, med en samlet karakter på 8.58. I dressur blev han nummer 3 med 8,55. Han er en rigtig moderne og højtstillet type af meget spændende afstamning, da der på morsiden er en stor andel fuldblod. Rush Hour er efter Rubin Royal (helbror til Blue Hors Romanov) som var Hauptprämiensieger ved kåringen i Oldenburg i 2002. Rubin Royal er ud af en af de for tiden mest succesrige hoppestammer i Tyskland nemlig Rudilore stammen (se under Romanov). Morfaderen fuldblodshingsten Strohmann xx var den første hingst der i sin tid, deltog i en 100 dages materialprøve på lige fod med varmblodshingstene, og ved prøven i Medingen blev han nummer 6 ud af 25 hingste. I tredje generation kommer halvblodshingsten Tin Rocco, som især var kendt som far til rigtig gode rideheste (flere dressurheste er solgt via PSI) og især som morfar har han gjort sig gældende med flere kårede hingste såsom Feiner Egon, Continue,  Amsterdam og Landjonker. I fjerde generation kommer der igen fuldblod via hingsten Endspurt xx. Rush Hour er ud af fuldblodsfamilie 3 som bl.a. de kårede hingste Aracento og Rockwell stammer fra.
Rush Hour blev fløjhingst i holdet for 5-års og ældre hingste ved hingstekåringen i Herning her i 2007.


Rush Hour bruges på Tadonna i foråret 2007.

"Uno" Don Diego, DVH 908, sort, f. 2003, 172 cm.

 

 

 

 

Dressage Royal

 

Donnerhall

 

Donnerwetter
Ninette

 

Rosalie

 

Rubinstein
Freya

 

 

 

Uno Fredericia

 

Falkland

 

Wanderer
Pik Dame

 

Tausenschoen

 

Tannenberg
Witschia


Præmiehingst i Herning 2006

Uno don Diego blev kåret med følgende karakterer: 9-9-8-9-8-7-8-9-8-9 og beskrivelsen: "Dressurbetonet, stor og storrammet, elegant hingst af god type. Udtryksfuldt hoved. Passende lang, velformet og velansat hals. Lang, skrå skulder. Lang, velmarkeret manke. Smidig overlinie. Velformet, middellangt, muskuløst kryds. Jævnt føre og tørre lemmer med velformede hove. Jævnt føre og tørre baglemmer, korte lår, indkneben under has, velformede hove. Bevægelsen særdeles god i skridt, særdeles god og elastisk i trav og særdeles god i galop."


Kulsort hannoveraner hingst med type, udstråling og gang. Super afstamning med en stærk moderlinie. Uno Don Diego´s moder, hannoveranerhoppen Uno Frederica er statspræmieret og dens første afkom, Donna Frederica var dyreste hest på auktionen i Verden 2002. Donna Frederica blev med sin svenske rytter placeret som nr. 4 for 6 års heste i Falsterbo i 2005 i Finalen ved de svenske dressurchampionater og er. trods sin unge alder klar til start i S-dressurklasser i 2006.


Uno Frederica´s 2´n afkom Uno Donna Tella har i 2005 bestået rideprøve i Hannover med karakteren 9. Hun var samme år fløjhoppe på Vilhelmsborg og blev kåret til RDH. Uno Fredericas tredje afkom, Uno Don Diego udtaget til kåring i Herning 2006. Fjerde afkom efter Uno Frederica, Uno Donna Unique blev udtaget til følfinale på Vilhelmsborg i 2004 hvor hun opnåede karaktererne: 8-9-8-10-10-9.


Uno Frederica´s mor er bedstemor til Hannoveranerhingsten Welser, der med et dressur index på 149 er blandt top 5 i Tyskland.
Uno Don Diego bruges Brichella V. 

Til forside
Kontakt Stutteri Krone
Print
Sideoversigt
Facebook
 
Stutteri Krone • Sølehøjvej 2 • 8370 Hadsten  • Mob.: 21 22 22 99